Coaching, Counseling, traumaverwerking, workshops en trainingen

Ceelina Janmaat

Coaching, counseling, traumaverwerking, workshops en trainingen

Na 15 jaar met veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik in 2004 begonnen als coach/counselor, later ook als trainer. Ik heb daarvoor de opleiding Coaching en Counseling gevolgd aan het Coach College de Baak, voorheen Europees Instituut.

Ik coach bij vragen op het gebied van stress, overbelasting, relationele vraagstukken en ingrijpende gebeurtenissen. Sinds 2006 doe ik ook opvang en nazorg na traumatische gebeurtenissen in bedrijven, zoals bedrijfsongelukken, een plotseling overlijden, agressie of fysiek geweld.

Inmiddels lopen schokkende gebeurtenissen en suïcidepreventie als een rode draad door mijn werk.

Op social media ziet het leven er vaak mooi en maakbaar uit. Daardoor kunnen we het gevoel krijgen dat problemen onze eigen schuld zijn, sterker nog: dat we een loser zijn als ons leven niet mooi en succesvol is.

Maar het leven is niet maakbaar en narigheid hoort bij het leven. Door erover te praten weten we dat we niet de enige zijn en worden taboes doorbroken. Benoemen en niet verbloemen dus! En ik weet zelf hoe lastig dat kan zijn.

Coaching, Counseling, traumaverwerking, workshops en trainingen

“Benoemen en niet verbloemen dus! En ik weet zelf hoe lastig dat kan zijn.”

Beroepsvereninging

Waar ben ik bij aangesloten

Ik ben als coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, NOBCO, en onderschrijf daarmee de gedragscode en klachtenregeling van deze organisatie. Als trainer ben ik ingeschreven bij het docentenregister.  Daarnaast maak ik deel uit van een informeel netwerk van collega’s waar ik graag mee samen werk; zij stellen zich op de volgende pagina voor. 

CMJ Coaching, Counseling, traumaverwerking, workshops en trainingen
CMJ Coaching, Counseling, traumaverwerking, workshops en trainingen